Find best hair styles and learn how to do your hair at home

Hår fra Muse, Sydney Australia

 

 

 

 

 


Velkommen til VirtualHairCare

Kom du fra vores hjemmeside? Hvis ikke, så har det du søgte kun fundet en lille del af vores database af tips og ideer til at sætte og klippe dit hår.

Klik her for mere information Hair styles, blow dryer, haircuts, free

 

Skrevet af Camilla Willadsen

Virtualhaircare er en engelsk hjemmeside, hvor vi gør vores bedste for at give dig universelle informationer og tips til styling, klipning og behandling af netop dit hår samt den nyeste hårmode. På nettet er der rig mulighed for at finde alle slags informationer om netop dit hår og hvordan du sætter det bedst men det er vigtigt at overveje indholdet af disse råd. Vi forsøger at give dig svar på netop det du søger, hvad enten det er stylingtips, behandlinger, farvning af hår, permanentet hår, alt hvad du kunne finde på at spørge om. Her vil du finde en kort oversigt samt en liste af tips og råd om hvad der passer til dig, din ansigtsform, livsstil og hvordan du opnår dette.

Ansigtsformer og pandehår

Grundlæggende findes der 7 former for ansigtsforme: den ovale, runde, hjerteformede, diamantformet, dråbeformet, smalt/rektangulært og kvadratisk.

Pandehår har været og er stadig en stor trend, især blandt kendte både i Danmark men også de kendte Hollywood skuespillere, hvor alle former og afskygninger af pandehår, har været vist. Så længe du har din ansigtsform og strukturer in mente når du bestemmer dig for pandehår, skal du nok ende med en frisure, som er perfekt til dig. Generelt set, hvis du er i tvivl om din rette ansigtsfacon, kan du altid booke en tid hos din frisør eller salon. De vil være i stand til at give dig de oplysninger, du har brug for. Når du planlægger en ny frisure, er det altid en god ide at printe billeder af hvad du gerne vil have eller hvordan du bestemt ikke vil have klippet dit hår. Det vil give frisøren en ide om hvad, der passer til dig og din personlighed.

Når du har besluttet dig for hvilke ansigtsform du har, er der adskillelige råd og værktøjer til at sætte håret perfekt. Har du krøllet hår, bølger eller fladt, glat hår? Alt dette skal tages i betragtning, når du skal sætte håret. Hvad angår krøller er der nogle simple råd, som du kan bruge for at få hold på dem. Det er altid bedst at have etager i krøllet eller bølget hår ellers får håret en tendens til at se trekantet ud i forhold til dit ansigt. Etager i håret vil tilgengæld skabe flirtende og smukke krøller eller fald i håret. Dette gælder ikke kun krøller men også tykt hår generelt.

Shampo og balsam

Ved valg af shampo og balsam til dit hår, er det vigtigt at bruge det, som passer til din hårtype, det vil nemlig fremhæve hårets struktur. Når alt kommer til alt, afhænger resultatet også af hvilket mærke du vælger at investere i og her duer det altså ikke at forvente mirakler fra mærker købt i discountbutikkerne. Mærker og produkter, som rangerer fra midt til høj prisniveau er mere effektive og bedre bestemt for dit hår. Det er også en god ide at huske at bruge en balsam, enten en som vaskes ud eller skal blive siddende i håret, da denne vil skabe balance i håret efter man har brugt shampo.

Farvebehandling af hår.

Kort kan man sige at jo mere du gør ved dit hår i form af kemikalske produkter ved farvning, permanenter (enten krøller eller fladt hår) osv. er med til at ødelægge dit hår en smule. På virtualhaircare kan du finde adskillelige tips til hvordan du behandler sådant hår og også inspiration til farvning eller anden form for nye frisurer.

Festhår.

Skal du i byen, har du flere muligheder hvad angår frisurer og styling af håret. Fletninger er bare en mulighed ud af mange og der findes tre basis former for fletninger; den enkle, sildebensfletningen og den franske fletning. Fletninger kan som oftest bruges som en del af en samlet frisure. Hvis man har krøllet eller fald i håret er en anden mulighed også at bruge et glattejern. Før man bruger dette, skal håret være friseret fri for knuder og være tørt. Det er også en god ide at bruge en conditioner, som beskytter håret mod varmen. Begynd aldrig at glatte håret for tæt mod hovedbunden ellers risikerer du at blive brændt. En anden mulighed for variation er, at prøve extensions eller lave en variation af hestehalen. Hvis du har brug for inspiration, er det en god ide at søge efter billeder af frisurer, man skal bare huske på at i de fleste tilfælde passer en ren hestehale ikke til de fleste ansigtsformer.

Hårproblemer og medicinsk behandling.

Hårtab kan ske for både mænd og kvinder og der er forskellige grunde til hvorfor det sker. Skaldethed kan være arveligt – i sær for mænd. For kvinder kan overgangsalderen og gener være skyld i forandringen. På virtualhaircare kan du finde mange flere oplysninger om hjælp til dette og andre hårproblemer, som fx irriteret hovedbund, skæl, psoriasis, akne i hovedbunden, en hovedbund der klør men også løsningen til disse ting.

Brug af hårtørrer.

Hos os kan du finde 12 lette råd til at style din hårtype med en hårtørrer. Her gælder det, som når man glatter håret; pas på at håret ikke bliver tørt og skadet af at blive udsat for for meget varme. Brug altid en behandlende conditioner, som beskytter håret. For at skabe fylde og volumen til håret, prøv da at tørre det mens du vender hovedet nedad. Når det er tørt, prøv da at sætte håret i den modsatte side end du er vant til. Det vil også øge give dit hår mere fylde.

Langt eller kort hår

Langt hår er smukt når det bliver behandlet ordentlig og er klippet fri for spaltede spidser og det tager lang tid at gro. På den anden side er mulighederne mange når man vil lære at style sit lange hår. Kortere hår kræver også gode evner til at sætte det. Det hele afhænger af stilen, hårets struktur, faconen og hvor meget tid man har lyst til at bruge på at sætte hår hver dag.

Tips til mænd

Her finder du bl.a. 13 trin til en lettere barbering og hvordan du håndterer de grå hår. Mænd er tilhængere af simple og nemme råd, så det er hvad vi har søgt give jer. Tag et kig på vores mandesektion for at finde inspiration. Bare husk på at det er bedre at starte med at bruge en smule voks i håret og tilføre mere, hvis det skulle blive nødvendigt i stedet for at putte for meget i håret til at begynde med og derved få håret til at virke tungere og mere fedtet.

 

 

 

© VirtualHairCare

Go Back To Previous Page Gå til Virtualhaircare